Waterontharder Leidschendam

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharder kopen voor kalkvrij water in Leidschendam

Bent u op zoek naar een waterontharder in Leidschendam? Bij VB Waterontharders leveren wij verschillende soorten waterontharders voor het ontkalken van uw water. Een waterontharder kan zowel interessant zijn voor particulier als voor zakelijk gebruik. Het apparaat is draadloos en de installatie van de waterontharder is gratis. Schaf nu een waterontharder aan in Leidschendam en ervaar de vele voordelen!

Werking waterontharder

De waterontharder maakt leidingwater kalkvrij. In de waterontharder vindt een proces plaats waardoor het kalk uit het water wordt gehaald. Het water wordt kalkvrij gemaakt, doordat de cilinders in de waterontharder zich vullen met calcium en magnesium deeltjes die zorgen voor de aanmaak van kalk. Als een cilinder gevuld is met de deeltjes dan wordt deze schoongespoeld. Dit proces wordt regenereren genoemd. Wilt u een waterontharder plaatsen in Leidschendam? VB Waterontharders helpt u graag!

Water zonder kalkaanslag

Water zonder kalk heeft één groot voordeel: kalkaanslag is voorgoed verleden tijd! Een waterontharder zorgt ervoor dat het kalk uit het water gaat en dat zorgt er ook voor dat uw vaat voortaan brandschoon uit de vaat komt, zonder witte aanslag van kalk. Daarnaast blijft uw waterkoker helemaal schoon en ook uw koffiezetapparaat zal compleet schoon blijven. Dit bespaart tijd en geld, want u hoeft uw apparaten niet meer schoon te maken en uw apparaten gaan langer mee! Kalkvrij water smaakt niet alleen heerlijk, maar het is ook beter voor uw apparaten! En ook voor uzelf is het beter, want het water is goed voor uw huid en uw haar.

Waterontharding

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Installatie van een waterontkalker in Leidschendam

Als u een waterontharder in Leidschendam wilt laten plaatsen, komen wij de waterontharder bij u installeren. Installatie zit namelijk inbegrepen bij uw aankoop. Het is niet aan te raden om de waterontharder zelf te installeren. In veel gevallen wordt de waterontharder geplaatst in de kruipruimte of meterkast. Het meest belangrijk is dat de waterontharder in de buurt staat van een waterleiding, want daar wordt het apparaat op aangesloten. Met onze ervaring en expertise zullen wij de waterontharder op de juiste manier plaatsen.

Voordelen van een waterontharder

De voordelen van een waterontharder zijn groot en u zult veel plezier beleven aan een waterontharder bij uw thuis in Leidschendam. De volgende voordelen zult u ervaren als u een waterontharder laat plaatsen:

  • Ontzettend lekker drinkwater uit uw eigen kraan
  • Minder energiekosten
  • Minder schoonmaakwerk en aanschaf van schoonmaakmiddelen
  • Een soepele en zachte huid door kalkvrij water
  • Een schone vaat zonder kalkaanslag
waterontharder

Neem contact met ons op

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder in Leidschendam. Wij voorzien u graag van advies. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. We zijn ook te bereiken via het contactformulier op onze website.