Waterontharder Rotterdam

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharder kopen voor kalkvrij water

Bent u op zoek naar een waterontharder in Rotterdam? VB Waterontharders levert waterontharders die kalk uit uw harde leidingwater haalt. Wij leveren de waterontharders zelf en komen ook bij u langs voor een gratis installatie. Met een waterontharder zult u zonder twijfel blij zijn. Wilt u een waterontharder kopen in Rotterdam? Wij komen graag bij u thuis of bij uw bedrijf om de waterontharder te installeren!

De werking van een waterontkalker

Waterontharders zorgen ervoor dat het kalk met een filtratieproces uit het water wordt gehaald. Het harde water uit de waterleidingen gaat door een cilinder waar kunsthars bolletjes in zitten. Deze bolletjes zorgen ervoor dat het kalk blijft kleven. Op deze manier wordt het kalk uit het water gehaald: het harde water is nu zacht geworden. Het apparaat zorgt er zelf voor dat na verloop van tijd de balletjes worden gereinigd. Dit proces wordt regenereren genoemd. Kalkaanslag is nu voorgoed verleden tijd!

Wat is zacht water?

Water zonder kalk wordt zacht water genoemd. Als u uw waterleidingen laat ontkalken in Rotterdam, krijgt u zacht water in plaats van hard water. ‘Hard water’ is het water dat uit de kraan komt en bevat standaard kalk, wat voor kalkaanslag zorgt. ‘Zacht water’ is het water dat kalkvrij is gemaakt door een waterontharder. Zacht water zorgt ervoor dat u geen hinder meer ondervindt van de gevolgen van kalk. Zo heeft u geen kalkaanslag meer en zullen uw leidingen nooit verstopt kunnen raken door kalkaanslag.

home-water-station

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Ontdek de voordelen van kalkvrij water

Als u een waterontharder aanschaft in Rotterdam zult u veel verschillende voordelen ontdekken. Kalkaanslag is bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd door het kalkvrije water. Ook is kalkvrij water beter voor uw huid en uw haar. Daarnaast is de smaak van kalkvrij water heerlijk: u kunt de smaak vergelijken met heerlijk zuiver bronwater. U hoeft nooit meer water te kopen in de supermarkt, want u heeft nu altijd heerlijk drinkwater uit uw eigen kraan. Zoekt u een waterontkalker in Rotterdam? Lees verder om te lezen wat de vijf grootste voordelen zijn van kalkvrij water!

De vijf grootste voordelen van een waterontharder

Kalkvrij water heeft een aantal prettige voordelen. Wilt een waterontharder aanschaffen in Rotterdam? Zeker doen! Dan zult zelf onderstaande voordelen gaan ervaren.

 • De smaak van kalkvrij water is heerlijk
 • Kalkvrij water is energiebesparend
 • Schoonmaakwerk door kalkaanslag is verleden tijd
 • Uw apparaten gaan langer mee, doordat ze niet worden beschadigd door kalkaanslag
 • Kalkvrij water voorkomt verstoppingen van waterleidingen
waterontharder

Een Home Water Station

VB Waterontharders levert verschillende soorten waterontharders. Niet alleen leveren we waterontharders voor uw eigen verbruik. We leveren ook waterontharders voor verkoop. Zo kunt u dus zelf waterontharders verkopen en ook installeren bij uw klanten. Wij zullen u in dat geval namelijk ook leren hoe u zelf de waterontharder kunt installeren. Home Water Stations leveren uniek water, namelijk Genius Water. Dit is ontzettend goed drinkwater van een hoge kwaliteit. U kunt dus kiezen voor een Home Water Station als u zeker wilt weten dat de waterontharder heerlijk en goed drinkwater geeft. Wilt u een Home Water Station in Rotterdam voor uzelf of om door te verkopen? Neem contact met ons op.

Installatie van Home Water Station in Rotterdam

In de meeste gevallen wordt het apparaat geïnstalleerd in de kruipruimte of meterkast, in de buurt van de watermeter. Er wordt altijd wel een geschikte manier gevonden om een waterontharder in Rotterdam te installeren. Koopt u een Home Water Station of waterontharder bij VB Waterontharders? De installatie is altijd inbegrepen bij de prijs. U hoeft dus niet zelf na te denken over de installatie van de waterontharder. Dit doen wij voor u in Rotterdam!

VB Waterontharders staat garant voor kwaliteit

Als u een Waterontharder of Home Water Station wilt laten installeren in Rotterdam, bent u op de goede plek bij ons! Om de volgende redenen kunt u rekenen op goede kwaliteit en uitstekende service bij aanschaf van uw waterontharder:

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder in Rotterdam. Wij geven u advies over alle gebieden van een waterontharder! U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.