Waterontharder Zoetermeer

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Kalkvrij water met een waterontharder in Zoetermeer

Wilt u een waterontharder kopen in Zoetermeer? Schaf dan een waterontharder aan bij VB Waterontharders! Een waterontharder zal ervoor zorgen dat het water uit uw leidingen volledig kalkvrij wordt, waardoor al het water in uw huis volledig kalkvrij wordt. U zult veel verschillende voordelen ervaren met een waterontharder in huis. Ten eerste is kalkaanslag voorgoed verleden tijd. Daarnaast is kalkvrij water energiebesparend en is het goed voor al uw apparaten. Tot slot is het ook nog eens goed voor uw eigen gezondheid, omdat het water beter is voor uw huid. Koop nu een waterontharder in Zoetermeer en ervaar de voordelen!

De werking van een waterontkalker

Een waterontharder zorgt er aan de hand van een filtratieproces voor dat het kalk uit het water wordt gehaald. Het water komt vanuit de waterleidingen in de waterontharder terecht voordat het water naar de kraan toe gaat. In de waterontharder bevindt zich een grote fles. Deze fles wordt gevuld met calcium en magnesium, de stoffen die zorgen voor kalk. Deze deeltjes van calcium en magnesium blijven in de fles en de rest van het water gaat naar de kraan. Op deze manier zult u altijd kalkvrij water uit uw kraan krijgen. De flessen worden automatisch om de zoveel tijd gereinigd, waardoor als de fles vol is, de fles wordt leeggehaald. Hierdoor kan het filteringsproces zich blijven herhalen.

Het verschil in aanbod van VB Waterontharders

Bv Waterontharders biedt verschillende soorten waterontharders aan. Zo kunt u bij ons Home Water Stations kopen, die uw water voorzien van het beste Genius Water. U kunt bij uw aankoop kiezen uit een waterontharder met één fles of twee flessen. Een waterontharder met één fles noemen we een simplex waterontharder. Een waterontharder met twee flessen noemen we een duplex waterontharder. Het voordeel van twee flessen is dat het proces van ontkalking altijd door kan gaan, ook als er één fles vol zit met kalk. Terwijl de volle fles gereinigd wordt, kan het proces namelijk nog doorgaan met de andere fles. In het geval van één fles is dit niet het geval. Als de fles dan vol is, zal u tijdens het schoonmaakproces tijdelijk geen kalkvrij water ontvangen.

waterontharder-werking

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Ervaar de voordelen van een waterontharder in Zoetermeer

U zult veel voordelen ervaren als u een waterontharder aanschaft. U kunt nu een waterontharder in Zoetermeer kopen en ontdek zelf de vele voordelen.

 • De smaak van kalkvrij water is heerlijk
 • Kalkvrij water is energiebesparend
 • Een waterontharder werkt zonder stroom en is dus duurzaam en kost geen extra geld
 • Schoonmaakwerk door kalkaanslag is verleden tijd
 • Uw apparaten gaan langer mee, doordat ze niet worden beschadigd door kalkaanslag
 • Kalkvrij water voorkomt verstoppingen van waterleidingen
 • Water zonder kalk is beter voor uw huid en uw haar
waterontharder

Installatie Waterontharders in Zoetermeer

De installatie van een waterontharder zit inbegrepen bij uw aankoop. Wij komen dus bij u thuis in Zoetermeer om het apparaat te installeren en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over de installatie van het apparaat. Wij vinden altijd wel een plek om de waterontharder te plaatsen. Vaak is dit net na de watermeter, bijvoorbeeld in de kruipruimte of meterkast. De waterontharder wordt als het ware een onderdeel van de waterleidingen. Voordat het water via de waterleidingen naar de kraan loopt, gaat het water eerst via de waterontharder waar het kalk uit het water wordt gehaald.

Installatie als dealer van waterontkalkers

VB Waterontharders leveren we ook waterontkalkers voor de handel. Als u zelf waterontharders wilt verkopen, zullen wij u ook vertellen hoe u een waterontharder kunt installeren. Op deze manier kunt u ook de service geven aan uw klant en hoeft uw klant zich daar geen zorgen over te maken. Het is niet heel moeilijk, maar het is wel nodig dat het door iemand gedaan wordt die het van een vakkundig iemand heeft geleerd. Wij geven u de mogelijkheid om de installatie zelf te leren en zo ook bij iemand anders een waterontharder te kunnen leveren in Zoetermeer.

Installatie door een echte professional met VB Waterontharders!

Er zijn verschillende redenen om een Waterontharder of Home Water Station in Zoetermeer te laten installeren bij VB Waterontharders. U zult professioneel geholpen worden door onze jarenlange ervaring. Ook om de volgende redenen weet u zeker dat u tevreden zult zijn met uw aankoop bij ons:

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Bel app of mail voor meer informatie!

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder of over de installatie van een waterontharder in Zoetermeer. Wij geven u advies over alle gebieden van een waterontharder! U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.