Waterontharder Delft

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Kalkvrij water met een waterontharder in Delft

Wilt u een waterontharder kopen in Delft? Schaf dan een waterontharder aan bij VB Waterontharders! Een waterontharder zorgt ervoor dat uw leidingwater helemaal kalkvrij wordt. Uit elke kraan in uw huis zal dus kalkvrij water komen. Kalkvrij water brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag en het zorgt voor heerlijk drinkwater. Daarnaast is het energiebesparend, duurzaam en is het beter voor uw apparaten. Ontdek zelf de voordelen van een waterontharder in Delft en schaf er nu een aan! De installatie van het apparaat zit inbegrepen.

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder zorgt er aan de hand van een filtratieproces voor dat het kalk uit het water wordt gehaald. Het water komt vanuit de waterleidingen in de waterontharder terecht voordat het water naar de kraan toe gaat. In de waterontharder bevindt zich een grote fles. Deze fles wordt gevuld met calcium en magnesium, de stoffen die zorgen voor kalk. Deze deeltjes van calcium en magnesium blijven in de fles en de rest van het water gaat naar de kraan. Op deze manier zult u altijd kalkvrij water uit uw kraan krijgen. De flessen worden automatisch om de zoveel tijd gereinigd, waardoor als de fles vol is, de fles wordt leeggehaald. Hierdoor kan het filteringsproces zich blijven herhalen.

Keuze uit verschillende soorten waterontharders

Bij VB Waterontharders hebben we simplex waterontharder en duplex waterontharders. Het verschil tussen een simplex en een duplex waterontharder zit hem in de aanwezigheid van twee flessen in een duplex waterontharder, ten opzichte van één fles in een simplex waterontharder. Dit betekent dat als de ene fles gevuld is met kalk, het apparaat meteen overgaat op de vulling van de andere fles. Hierdoor zult u nooit zonder gereinigd water komen te zitten. In het geval van een simplex waterontharder is dit wel het geval. Als de ene fles op is, zal het systeem het proces van reinigen inzetten om de fles schoon te maken. In de tussentijd kunt u op dat moment geen gereinigd water drinken. Over het algemeen wordt aangeraden om een simplex waterontharder aan te schaffen bij gebruik door 4 personen en een duplex waterontharder bij het gebruik door 6 personen.

home-water-station

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Ervaar de voordelen van een waterontharder in Delft

U zult veel voordelen ervaren als u een waterontharder aanschaft. U kunt nu een waterontharder in Delft kopen en ontdek zelf de vele voordelen.

 • De smaak van kalkvrij water is heerlijk
 • Kalkvrij water is energiebesparend
 • Een waterontharder werkt zonder stroom en is dus duurzaam en kost geen extra geld
 • Schoonmaakwerk door kalkaanslag is verleden tijd
 • Uw apparaten gaan langer mee, doordat ze niet worden beschadigd door kalkaanslag
 • Kalkvrij water voorkomt verstoppingen van waterleidingen
 • Water zonder kalk is beter voor uw huid en uw haar
waterontharder

Verkooppunt Home Water Stations in Delft

Home Water Stations zijn waterontkalkers die uw water voorzien van het beste Genius Water. Dit is een hoog aangeprezen soort van kalkvrij water en is absoluut van goede kwaliteit. Een Home Water Station zorgt net als een standaard waterontharder voor het ontkalken van uw waterleiding aan de hand van een filtratieproces. Door het proces worden de kalkdeeltjes uit het water gehaald en wordt het omgezet in Genius Water. Het lekkerste drinkwater uit uw eigen kraan verkrijgt u door een Home Water Station. Niet alleen kunt u deze bij ons kopen, maar wij zijn ook een verkooppunt en u kunt dus zelf ook Home Water Stations verkopen door ze bij ons aan te schaffen.

Installatie van Home Water Station in Delft

Wilt u zelf waterontharders verkopen? Wij zijn een dealer in Waterontharders en kunnen u daarom het product verkopen voor doorverkoop. Wij zullen u leren hoe u zelf een waterontharder kunt installeren bij uw klant. In de meeste gevallen wordt het apparaat geïnstalleerd in de kruipruimte of meterkast, in de buurt van de watermeter. Er wordt altijd wel een geschikte manier gevonden om een waterontharder in Delft te installeren. Koopt u een Home Water Station of waterontharder bij VB Waterontharders? De installatie is altijd inbegrepen bij de prijs. Over de installatie hoeft u zich nooit zorgen te maken. Dit doen wij voor u in Delft!

Ervaar de voordelen van een waterontharder in Delft

U zult veel voordelen ervaren als u een waterontharder aanschaft. U kunt nu een waterontharder in Delft kopen en ontdek zelf de vele voordelen.

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Neem contact met ons op!

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder of over de installatie van een waterontharder in Delft. Wij geven u advies over alle gebieden van een waterontharder! U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.