Voorkom kalkaanslag
Bespaar geld
Energie besparend
Ultiem drinkwater

Over Genius Water

Drinken, eten, wassen, baden… Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Watergenius optimaliseert leidingwater tot het de verfijnde kwaliteit van premium flessenwater heeft. Heerlijk om te drinken. Steelzacht voor de smaakpapillen. Fluweelzacht voor de huid. Watergenius creëert Genius Water, een juweel van een water.

Hydro Home Water Station van Genius Water

Met het unieke en gepantenteerde filtratieproces in de Hydro Home Water Station verlegt Water Genius de grenzen. Het toestel maakt van uw kraanwater Genius Water. Zacht, zuiver en lekker premium drinkwater uit elke kraan in uw huis.

Hydro staat synoniem voor innovatie in een handig formaat. Dankzij de Hydro technologie werkt het toestel volledig autonoom en zonder elektriciteit. De hydraulische werking zorgt voor een onmiddellijke spoeling zodra de maximum capaciteit wordt bereikt. Deze werking staat garant voor kortere spoeltijden en een laag zout- en spoelwaterverbruik. Zo haalt u het maximale rendement uit uw toestel en krijgt het een langere levensduur

Aanbod Home Water Stations

Voor een ultieme waterkwaliteit

De All-in-one oplossing voor perfect drinkwater uit uw kraan.

Lees meer

De All-in-one oplossing voor perfect drinkwater uit uw kraan.

Lees meer