Ontkalken van uw waterleiding

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Ontkalker voor uw waterleiding

Wilt u uw water ontkalken? Laat een ontkalker installeren en u bent voor eens en altijd af van kalkaanslag in uw waterleiding! Water uit de waterleiding bevat standaard kalk. Kalk is goed te zien in een waterkoker, waar altijd een beetje kalk blijft zitten. Eens in de zoveel tijd haalt u kalk weg met schoonmaakmiddelen of azijn. Ook in de douche is de kalkaanslag te zien. Kalk is nergens goed voor, maar we ondervinden er wel veel last van. Het ontkalken van uw waterleiding is daarom echt een aanrader.

Zacht water door het ontkalken van uw waterleiding

Als u uw waterleiding gaat ontkalken dan krijgt u zacht water in plaats van hard water. ‘Hard water’ is het water dat uit de kraan komt en bevat standaard kalk, wat voor kalkaanslag zorgt. ‘Zacht water’ is het water dat kalkvrij is gemaakt door een waterontharder.
Als u uw waterleiding laat ontkalken door een waterontharder dan krijgt u daar heerlijk drinkwater voor terug. U hoeft nooit meer flesjes drinkwater te kopen in de supermarkt, omdat u heerlijk drinkwater uit de kraan krijgt. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

home-water-station

Home Water Station

De Home water station is een soort waterontkalker die uw water voorziet van het beste Genius Water. Dit is een hoog aangeprezen soort van kalkvrij water en is absoluut van goede kwaliteit. Een Home Water Station zorgt voor het ontkalken van uw waterleiding aan de hand van een filtratieproces. Door het proces worden de kalkdeeltjes uit het water gehaald en wordt het omgezet in Genius Water. Het systeem werkt met een hydro technologie wat ervoor zorgt dat het toestel zonder elektriciteit werkt. Het is dus ook nog eens een duurzame aankoop en het bespaart energie.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van waterontharders?

Waterontharders zijn om veel verschillende redenen een echte aanwinst. Denk aan de volgende voordelen van water ontkalken:

  • Zorgt voor het ontkalken van de waterleiding
  • Het is goed voor het milieu, omdat u geen flesjes water meer hoeft aan te schaffen en omdat het zonder elektriciteit werkt
  • Het water heeft een heerlijke smaak
  • Water zonder kalk is beter voor uw huid en haar
  • Warmte elementen komen sneller op gang vanwege de afwezigheid van kalk
waterontharder

Advies over water ontkalken? VB Waterontharders helpt!

VB waterontharders is sinds 2005 gespecialiseerd dealer in ontkalker voor uw waterleiding. Bij ons kunt u een waterontkalker laten installeren voor particulier of zakelijk gebruik. Wij voorzien u graag van advies voor het ontkalken van uw waterleiding. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt mailen naar info@vbwaterontharders.nl.