Voorkom kalkaanslag
Bespaar geld
Energie besparend
Ultiem drinkwater

Waterontharders voor particulieren

Een waterontharder voor thuis, oftewel voor de particulier, is in heel veel opzichten een goede aanwinst. U profiteert niet alleen van een automatisch systeem dat leidingwater op een efficiënte manier herbruikbaar maakt, maar ook van gezond water voor allerlei doeleinden en natuurlijk een financieel voordeel. Wanneer u meer wilt weten over een waterontharder voor thuis, dan adviseert VB Waterontharders uit De Lier, Zuid-Holland, u graag uitgebreid.

Hoe wordt de waterharder bij u thuis geplaatst?

Als dealer van systemen van het vooraanstaande merk WaterGenius, dat innovatieve Home-Water-Stations levert, installeert VB Waterontharders uit De Lier de ideale waterontharder bij u thuis. Wij bieden per ontharder de prijs aan inclusief montage en btw, tenzij de situatie anders dan normaal is. Een waterontharder wordt thuis eigenlijk altijd direct bij de watermeter geplaatst in de meterkast (77X35cm) of meterput (40LX70BX60D). Wanneer er een rioolbuis in de buurt zit, wordt hij binnen één meter afstand van de watermeter of in de kruipruimte geplaatst. Mocht deze ruimte toch te krap zijn, dan kunnen we altijd tegen een meerprijs een oplossing verzinnen om hem ergens anders te monteren. Denk hierbij aan een (trap)kast of in de garage.

Neem contact met ons op en laat u informeren

Wilt u meer weten over de waterontharder, het ontkalken en zuiveren van water en de installatie bij u thuis in Zuid-Holland? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij geven u graag uitgebreid informatie en advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0174 517 353.

Aanbod waterontharders

Krachtige waterontharders

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer