Home water stations

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Het meest unieke systeem van waterontharders

Bent u op zoek naar een waterontharder, zodat het water dat uit uw kraan komt vrij is van kalk? Kies dan voor Home Water Stations. VB Waterontharders verkoopt Home Water Stations en installeert ze in uw huis. Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater, wat te vergelijken is met het bronwater dat u in de supermarkt koopt. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

De voordelen van Home Water Stations

Er zijn verschillende redenen waarom u voor een Home Water Station bij VB Waterontharders zou moeten kiezen. Ze zijn duurzaam en kosteloos in gebruik, omdat er geen stroom wordt gebruikt. De voordelen op een rij:

  • Duurzaam in gebruik
  • Bespaart kosten
  • Voorziet u water van heerlijk zuiver Genius Water
home-water-station

Wat zijn Home Water Stations?

Home Water Stations zijn waterontharders die kalk uit leidingwater filteren. De waterontharder zorgt ervoor dat de kalkdeeltjes uit het kraanwater oplossen, waardoor het water dat uit uw kraan komt kalkvrij wordt. Dit zorgt er dus voor dat er zuiver, helder en fris water uit uw kraan komt. Het water wordt ook wel zacht water genoemd. De waterontkalker werkt met een hydro-technologie waardoor het toestel zonder elektriciteit werkt. Het water dat uit de kraan komt wordt Genius Water genoemd, wat absoluut het beste drinkwater is dat er bestaat.

Specialist in waterontharders

Een waterontharder zorgt niet alleen voor zacht en zuiver drinkwater, maar kent diverse voordelen voor uw gezondheid, energiebesparing en het milieu. Met een waterontharder geniet u elke dag van schoon, gezond en zuiver water. Benieuwd naar onze diverse waterontharders? Neem contact op en wij komen uw waterontharder installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Waarom Home Water Stations bij VB Waterontharders

Home Water Stations zijn uniek en ze worden uitsluitend aangeboden door VB Waterontharders. U bij bent bij ons aan het goede adres als u op zoek bent naar de beste waterontharder voor in uw huis of bedrijf. Wij komen bij u langs om een Home Water Station te installeren. Een standaard montage vindt plaats in de buurt van een waterleiding. In elk huis en in elk pand kunnen we Home Water Stations plaatsen. Investeer en krijg uw geld terug door weinig waterverspilling en een duurzaam energieverbruik. Vraag nu een offerte aan!

home-water-station

Bel of mail ons voor advies!

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag nog wat meer informatie zou willen over de Home Water Stations. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl als u vragen heeft over home water stations of een afspraak wilt maken. Op onze website vindt u ook een contactformulier waar u meteen uw vraag kunt stellen.