Waterontharders voor bedrijven

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharders voor zakelijk gebruik

Zoekt u waterontharders voor zakelijk gebruik? Bijvoorbeeld voor in uw bedrijf ? Bij VB waterontharders kunt u waterontharders aanschaffen voor uw eigen bedrijf. Wij plaatsen waterontharders bij alle soorten bedrijven. Daarnaast zijn wij een groothandel voor andere installatiebureaus. Wij bieden een ruim en divers aanbod waterontharders met hoge kortingen voor bedrijven. Vraag nu gratis een offerte aan voor zakelijke waterontharders voor bedrijven of installatiebedrijven!

Wat zijn de voordelen van waterontharders?

Waterontharders zijn om veel verschillende redenen een echte aanwinst voor bedrijven. Denk aan de volgende voordelen van zakelijke waterontharders:

  • U heeft geen last meer van kalkaanslag
  • Schade aan apparaten, zoals waterkoker of koffiezetapparaat vanwege kalk is verleden tijd
  • Flesjes uit de supermarkt halen voor echt lekker drinkwater is niet meer nodig, want het water uit uw kraan smaakt nu net zo lekker als bronwater
  • De afwezigheid van kalk zorgt ervoor dat warmte elementen sneller op gang komen, waardoor uw energie bespaart met een waterontharder
  • Een waterontharder is duurzaam in gebruik, omdat het apparaat zonder stroom werkt
waterontharder

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder maakt het water kalkvrij. Het water uit de waterleidingen gaat via de waterontharder naar de kraan en wordt in de waterontharder gefilterd. Door de filtering wordt het kalk uit het water gehaald. Vervolgens gaat het water zonder kalk naar de kraan waar u heerlijk zacht water zult proeven. Waterontharders voor bedrijven geven u dus heerlijk water zonder kalk!

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Waterontharders zakelijk

Als u kiest voor waterontharders zakelijk doet u een slimme aankoop voor uw hele bedrijf. Uw personeel zal blij zijn met de heerlijke smaak van het water, wat vergelijkbaar is met bronwater uit de supermarkt. Daarnaast heeft u minder onkosten in schoonmaakmiddelen en bespaart het energie. De waterontharder werkt zonder stroom, dus aan stroomkosten zult u geen geld kwijt zijn. Waterontharders zijn dus ideaal voor zakelijk gebruik: u bespaart geld en maakt tegelijkertijd uw personeel tevreden! En de schoonmaakploeg zal ook zeker vrolijk worden hiervan!

vb-waterontharders

Word zelf een verkoper van waterontharders

VB waterontharders is ook een dealer in waterontharders. Wij komen dus niet alleen de waterontharders bij u installeren, maar u kunt bij ons ook waterontharders aanschaffen met hoge kortingen. Wij zijn een groothandel met een ruim aanbod diverse waterontharders, ook voor andere installatiebedrijven. In het begin ondersteunen we u door middel van trainingen en voorlichting, zodat u leert hoe u de waterontharders zakelijk kunt verkopen en kunt installeren. U leert dan alles wat u nodig heeft voor de verkoop van onze waterontharders voor bedrijven of particulieren. Als u interesse heeft in een samenwerking kunt u altijd contact opnemen.

Waterontharders voor bedrijven nodig? Neem contact op met VB Waterontharders

Wilt u meer informatie over waterontharders voor bedrijven of voor zakelijk gebruik? In dat geval geven wij u graag advies. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. Als u vragen heeft over waterontharders zakelijk, bijvoorbeeld voor uw bedrijf of uw eigen verkoop kunt u altijd contact met ons opnemen. Op onze website vindt u ook een contactformulier waar u meteen uw vraag kunt stellen.