Waterontharders voor particulieren

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharders voor bij u thuis

Bent u op zoek naar een waterontharder voor bij u thuis? Wij verkopen waterontharders voor particulieren. VB waterontharders adviseert u graag over een waterontharder die past bij u thuis. Een waterontharder is een ontzettend goede aanwinst in veel opzichten. U profiteert van een automatisch systeem dat leidingwater efficiënt omzet naar heerlijk kalkvrij water dat smaakt naar bronwater. Daarnaast is het water gezond en goed voor uw huid. Vergeet ook niet het financiële voordeel door het energiezuinige systeem. Wij plaatsen graag waterontharders voor particulieren, zodat u snel kunt genieten van het heerlijke kalkvrije water.

Wat zijn de voordelen van waterontharders?

Waterontharders voor particulieren zijn om veel verschillende redenen een echte aanwinst. Denk aan de volgende voordelen:

  • Minder schoonmaakwerk, omdat u geen kalkresten meer hoeft te verwijderen in apparaten, wasbakken of douche
  • Voor warmte elementen kost het minder energie om op gang te komen door het ontbreken van kalk
  • Het is niet meer nodig om flesjes water aan te schaffen, want het water uit uw kraan smaakt nu net zo lekker
  • Kalkvrij water is beter voor waterleidingen, omdat het verstoppingen of dichtslibben door kalkresten voorkomt
  • Water zonder kalk is beter voor uw huid

Waterontharder voor particulieren

Met een waterontharder wordt het kalk uit uw leidingwater gefilterd. Als u kiest voor waterontharders voor particulieren doet u een fantastische aankoop voor in uw huis. U en uw huisgenoten zullen zeer verrast zijn door de smaak van het heerlijke water. U zult het ervaren wanneer u het drinkt en ook na het douchen zult u merken dat uw huid lekker zacht aanvoelt, omdat er geen kalk meer in het water zit. Het is een cadeau om van dit heerlijke water te kunnen genieten. En dat gewoon bij u thuis uit de kraan.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Hoe wordt de waterontharder geplaatst?

VB Waterontharders plaatst de waterontharder voor particulieren bij u thuis. Wij komen bij u thuis om een geschikte plek te vinden. In veel gevallen plaatsen wij de waterontharder in de meterkast of kruipruimte, omdat de waterontharder voor particulieren geplaatst wordt waar de waterleidingen lopen. Waar we de waterontharder plaatsen is dus afhankelijk van de ligging van uw waterleidingen en watermeter. We vinden altijd een geschikte plaats voor de waterontharder.

home-water-station

Neem contact op met VB Waterontharders!

Wilt u meer informatie over waterontharders voor particulieren of wilt u meteen een waterontharder laten plaatsen? Neem telefonisch contact op via 0174517353 of mail ons naar info@vbwaterontharders.nl. Of stel meteen uw vraag via het contactformulier op onze website!