Waterontharder Schiedam

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Een waterontharder voor kalkvrij water in Schiedam

Wilt u een waterontkalker kopen in Schiedam? Een waterontharder is zowel een goed idee voor in een bedrijf of gewoon voor bij u thuis! U zult zelf de vele voordelen gaan ervaren van kalkvrij water. Zo kunt u genieten van heerlijk zuiver drinkwater uit uw eigen kraan. Daarnaast bespaart u ook kosten met kalkvrij water, omdat het minder energie kost voor uw apparaten om op te warmen door de afwezigheid van kalk. Wilt u een waterontharder aanschaffen in Schiedam? VB Waterontharders helpt u graag verder!

Hoe werkt een waterontkalker?

Een waterontharder filtert kalk uit leidingwater aan de hand van een filtratieproces. Het proces zorgt er dus voor dat het water kalkvrij wordt. De waterontharder wordt gemonteerd tussen de waterleidingen in. Het water dat via de waterleidingen naar de kraan loopt, zal nu dus via de waterontharder lopen. In de waterontharder wordt het water gefilterd: de kalkdeeltjes worden uit het water gehaald en worden verzameld in een buis in de waterontharder. Het schoonspoelen van de buis gebeurt automatisch, waardoor de cyclus van kalk opnemen, schoonspoelen en weer opnemen van kalk continu doorgaat.

Een waterontharder kent veel voordelen

Er zijn verschillende voordelen van een waterontharder in uw huis in Schiedam. Als u een waterontharder aanschaft zult u de volgende voordelen gaan ervaren:

 • Kostenbesparing: uw apparaten gaan langer mee zonder kalkaanslag
 • Minder energieverbruik: uw apparaten warmen sneller op zonder kalk
 • De smaak van kalkvrij water is fantastisch
 • Water zonder kalk is goed voor uw huid
 • Uw waterleidingen zullen nooit meer verstoppen door kalk

waterontharder Schiedam

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Gratis installatie van uw waterontharder in Schiedam

Bij de aanschaf van een waterontharder zit de installatie er gratis bij. VB Waterontharders zal op professionele wijze de waterontharder komen installeren. U hoeft zich hier dus geen zorgen over te maken. De installatie van een waterontharder vindt plaats in de buurt van de watermeter. Over het algemeen is het installeren geen probleem. We vinden altijd wel een geschikte plaats of ruimte om de waterontharder onopvallend te plaatsen.

VB Waterontharders voor een goede kwaliteit

Als u een Waterontharder of Home Water Station wilt laten installeren in Schiedam kunt u bij ons terecht! Om de volgende redenen kunt u rekenen op goede kwaliteit en uitstekende service bij aanschaf van uw waterontkalker:

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Neem nu contact met ons op

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder in Schiedam. Wij voorzien u graag van advies. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl.