Voorkom kalkaanslag
Bespaar geld
Energie besparend
Ultiem drinkwater

Bent u waterontharders aan het vergelijken om de juiste waterontharder voor in uw woning of voor uw bedrijf te kiezen, dan heeft VB Waterontharders uit De Lier, Zuid-Holland, de ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de Home-Water-Stations van WaterGenius, het meest innovatieve en efficiënte wateronthardingssysteem in de markt. Omdat wij een officiële dealer van dit merk zijn en vergevorderde kennis hebben over de toepassing van deze systemen, kunt u bij ons weloverwogen een waterontharder kiezen. Dankzij het complete, betrouwbare en efficiënte systeem van WaterGenius hoeft u geen waterontharders meer te vergelijken. Wij vertellen u graag waarom.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze waterontharders

De waterontharders van dit vooraanstaande merk vergelijken met andere systemen

WaterGenius biedt het totaalplaatje wanneer u een waterontharder wilt kiezen, bijvoorbeeld voor bij u thuis of voor de klanten van uw loodgietersbedrijf. Deze systemen zetten in negen stappen leidingwater om in zuiver en zacht water. Dit geeft niet alleen een heerlijke smaak wanneer het uit de kraan komt, maar het beschermt ook de huid na het wassen en uw materialen in huis. Dit komt omdat het water geen kalk meer bevat. Een goede reden om juist voor een waterontharder van WaterGenius te kiezen, is dat het systeem het water niet alleen onthardt en ontkalkt, maar ook chloorresten, vuildeeltjes en metalen eruit filtert. Home-made gezuiverd water is bovendien goed voor het milieu en biedt een financieel voordeel.

Vraag naar de mogelijkheden via een vrijblijvende offerte

Kortom, u hoeft enkel nog maar de waterontharders van WaterGenius te vergelijken, waar VB Waterontharders uit De Lier, Zuid-Holland, u graag bij helpt. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij leggen de mogelijkheden aan u voor. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0174 517 353. Wanneer u een waterontharder bij ons kiest, komen we deze graag bij u thuis installeren.

Aanbod waterontharders

Krachtige waterontharders

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer