De beste waterontharders vergelijken

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

De beste waterontkalkers vergelijken

Maak een vergelijking van waterontharders als u wilt weten wat de beste waterontharder is voor uw situatie. Wilt u een waterontharder voor thuis of voor in uw bedrijf? In beide gevallen zijn er geschikte waterontharders te vinden. Vind hieronder de kenmerken waar u op kunt letten en vergelijk zo de ene waterontharder met de andere. En kom erachter welke waterontharders de beste zijn voor in uw situatie.

Vergelijking waterontharder: waar kunt u op letten

Wilt u de beste waterontkalker kopen? Dan moet u goed vergelijken. Als u een vergelijking maakt met waterontharders kunt letten op verschillende kenmerken:

 • De prijs-kwaliteitverhouding
 • Percentage van ontkalking
 • Hoeveel water u nodig heeft
 • Is er onderhoud nodig aan het product
 • Is het apparaat makkelijk aan te sluiten
 • Hoe goed is de smaak van het water
waterontharders

Zacht water met een waterontharder

Als u op zoek bent naar een waterontharder weet u waarschijnlijk de voordelen van de waterontharders. Niet alleen de beste waterontkalkers zorgen voor zacht water zonder kalk, maar elke waterontharder doet dit. U hoeft dus niet te vergelijken op basis van functies, maar wel op basis van de hoeveelheid water die u wilt tappen en de mate waarop het water wordt ontkalkt. Als u de vergelijking maakt voor een waterontharder dan komt u erachter dat de ene waterontharder het kalk minder goed verwijdert dan de andere.

Waterontkalker voor u gezin vergelijken

Als u alleen woont of met zijn tweeën dan heeft u een minder grote waterontharder nodig dan wanneer u met zes man in een huis woont. Het is aan te raden om bij de aanschaf goed te vergelijken hoeveel water de waterontharder kan produceren. Dit verschilt namelijk per waterontkalker. Als u met meerdere mensen gebruikmaakt van het water, is het het beste om een waterontharder aan te schaffen met twee flessen. Als de ene fles op is, dan schakelt het apparaat automatisch over naar het andere apparaat.

Waterontharders voor uw bedrijf

Een goede vergelijking maken voor uw waterontharder kan pas als u weet voor wie de waterontharder is. Het kan zijn dat u een of meerdere waterontharders wilt aanschaffen voor uw bedrijf. Als u kiest voor waterontharders zakelijk doet u een slimme aankoop voor uw hele bedrijf. Uw personeel zal blij zijn met het heerlijke bronwater en de zachtheid van het water. Daarnaast heeft u minder onkosten in schoonmaakmiddelen en bespaart het energie. Het is een duurzaam systeem dat geen onnodig water of energie verbruikt. Vind en vergelijk de beste waterontharders voor zakelijk gebruik en maak uw personeel blij met heerlijk drinkwater.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

De voordelen van waterontharders in huis

Als u waterontkalkers wilt vergelijken en kopen heeft dit veel voordelen. De beste waterontharder heeft nog meer voordelen dan een andere, bijvoorbeeld omdat het water lekkerder is en het apparaat duurzamer. Bij de vergelijking van een waterontharder kunt u dus gericht kijken naar de voordelen die voor u extra belangrijk zijn. De voordelen van een waterontharder op een rij:

 • Water zonder kalk is goed voor uw huid
 • Water zonder kalk is heerlijk om te drinken
 • Met een waterontharder verspilt u minder energie en dus bespaart u kosten
 • Een waterontharder is duurzaam vanwege het draadloze systeem
 • U hoeft nooit meer flesjes water te kopen, want u heeft zelf heerlijk drinkwater in huis
 • U zult geen hinder meer ervaren van kalkaanslag
 • U hoeft minder schoonmaakmiddelen aan te schaffen
waterontharder

Vergelijking van de werking van waterontharders

De beste waterontkalkers verschillen wat betreft de werking niet zozeer van de waterontharders die minder goed zij. Vergelijk waterontharders dus niet zozeer in werking, want de meeste waterontharders hebben eenzelfde werking. De beste waterontkalker is een waterontkalker die past bij u en bij wat u zoekt. In alle gevallen werkt de waterontharder dus hetzelfde: het water uit de waterleidingen gaat via de waterontharder naar de kraan en wordt in de waterontharder gefilterd. Door de filtering wordt het kalk uit het water gehaald. Vervolgens gaat het water zonder kalk naar de kraan waar u heerlijk bronwater zult proeven.

home-water-station

Hoe wordt een waterontharder geplaatst?

Als u een waterontkalker gaat kopen zijn over het algemeen de montagekosten inbegrepen. Bij de vergelijking van een waterontharder is het dus slim om na te kijken of dat bij het bedrijf waar u het product koopt ook zo is. Het installeren is niet iets wat u zelf kunt doen. De monteur weet alles over de werking en de installatie van de waterontharder. Ze komen bij u thuis om een geschikte plek te vinden, wat vaak net na de watermeter is. De waterontharder wordt geplaatst bij een waterleiding. In de meeste gevallen wordt de waterontharder geplaatst in de kruipruimte of in de meterkast. Dit is over het algemeen de beste plek.

De beste waterontkalkers bij VB Waterontharders!

VB waterontharders is al jaren gespecialiseerd in verschillende waterontharders. Bij VB Waterontharders koopt u de beste waterontharders. Wij komen ze bij u installeren en door ons jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over welke waterontharder voor u geschikt is. Maak de vergelijking van onze waterontharders om te kijken welke het meest geschikt is voor u! Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt mailen naar info@vbwaterontharders.nl.