Installatiebureau voor uw waterontkalker

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Wij zijn het installatiebureau voor uw waterontkalker

Bent u van plan een waterontkalker aan te schaffen en zoekt u een gespecialiseerde aanbieder en een kundig installatiebureau? Uw waterontkalker kunt u het best laten installeren door onze specialisten in De Lier, in de provincie Zuid-Holland. VB Waterontharders heeft sinds 2004 ervaring in systemen voor waterontkalking en -ontharding. In ons aanbod vindt u de producten van WaterGenius, een ware hoofdrolspeler in deze markt. Ons installatiebureau is dan ook officiële dealer van dit merk en biedt de mogelijkheid om hun waterontkalker perfect in uw woning te laten installeren.

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat ‘hard’ water ‘zacht’ water wordt. Hard water is water waar kalk in zit en zacht water is water waar de kalk er is uitgehaald. Het water dat bij vrijwel iedereen uit de kraan komt, is dus hard water. Dit kan problemen opleveren, omdat kalkresten ervoor kunnen zorgen dat apparaten die water gebruiken vies kunnen worden of kapot gaan door kalkaanslag. Ook kunnen leidingen verstopt raken door kalk.

waterontharder

Een waterontkalker laten installeren door ons installatiebureau biedt u vele voordelen

Men staat er vaak niet bij stil hoeveel water een huishouden dagelijks gebruikt. Denkt u bijvoorbeeld aan douchen, schoonmaken en het verwarmen van uw woning, maar ook aan het zetten van thee en koffie. Voor al deze doeleinden is het laten installeren van een waterontkalker door ons installatiebureau in De Lier een uitstekende investering. De systemen van WaterGenius zuiveren het water op een zeer innovatieve wijze, waardoor onder andere kalk, vuil-, chloor- en metaaldeeltjes uit het water worden verwijderd. Het wateronthardingssysteem wordt na de watermeter op de waterleiding aangesloten. Omdat de systemen van WaterGenius stroomloos zijn, zijn er echter nog veel meer installatiemogelijkheden. Hier helpen wij u graag bij.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Schakel ons in als particulier of bedrijf

Wij vertellen u als waterontharderspecialist graag meer over de werking, voordelen en installatie van het type waterontkalker dat aan uw wensen voldoet. Heeft u zelf een installatiebureau in regio De Lier of elders in Zuid-Holland en wilt u uw klanten voorzien van de beste waterontkalker? Ook aan bedrijven bieden we onze producten aan. Vraag als bedrijf of particulier een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0174 517 353.