Voorkom kalkaanslag
Bespaar geld
Energie besparend
Ultiem drinkwater

Bent u van plan een waterontkalker aan te schaffen en zoekt u een gespecialiseerde aanbieder en een kundig installatiebureau? Uw waterontkalker kunt u het best laten installeren door onze specialisten in De Lier, in de provincie Zuid-Holland. VB Waterontharders heeft sinds 2004 ervaring in systemen voor waterontkalking en -ontharding. In ons aanbod vindt u de producten van WaterGenius, een ware hoofdrolspeler in deze markt. Ons installatiebureau is dan ook officiële dealer van dit merk en biedt de mogelijkheid om hun waterontkalker perfect in uw woning te laten installeren.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze waterontharders

Een waterontkalker laten installeren door ons installatiebureau biedt u vele voordelen

Men staat er vaak niet bij stil hoeveel water een huishouden dagelijks gebruikt. Denkt u bijvoorbeeld aan douchen, schoonmaken en het verwarmen van uw woning, maar ook aan het zetten van thee en koffie. Voor al deze doeleinden is het laten installeren van een waterontkalker door ons installatiebureau in De Lier een uitstekende investering. De systemen van WaterGenius zuiveren het water op een zeer innovatieve wijze, waardoor onder andere kalk, vuil-, chloor- en metaaldeeltjes uit het water worden verwijderd. Het wateronthardingssysteem wordt na de watermeter op de waterleiding aangesloten. Omdat de systemen van WaterGenius stroomloos zijn, zijn er echter nog veel meer installatiemogelijkheden. Hier helpen wij u graag bij.

Schakel ons in als particulier of bedrijf

Wij vertellen u als waterontharderspecialist graag meer over de werking, voordelen en installatie van het type waterontkalker dat aan uw wensen voldoet. Heeft u zelf een installatiebureau in regio De Lier of elders in Zuid-Holland en wilt u uw klanten voorzien van de beste waterontkalker? Ook aan bedrijven bieden we onze producten aan. Vraag als bedrijf of particulier een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0174 517 353.

Aanbod waterontharders

Krachtige waterontharders

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer

De compacte oplossing voor perfect zacht water.

Lees meer