Waterontharder Den Haag

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharder kopen voor kalkvrij water in Den Haag

Bent u op zoek naar een waterontharder in Den Haag? VB Waterontharders levert waterontharders die zorgen voor de ontkalking van uw water. We leveren waterontharders bij uw bedrijf of bij u thuis. U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie van het apparaat, want de montage is kosteloos! Wij komen uw nieuwe waterontharder bij u thuis installeren. U gaat genieten van heerlijk drinkwater door de aanschaf van een waterontharder in Den Haag!

Hoe werkt een waterontharder?

Waterontharders zorgen ervoor dat het kalk met een filtratieproces uit het water wordt gehaald. Het harde water uit de waterleidingen gaat door een cilinder waar kunsthars bolletjes in zitten. Deze bolletjes zorgen ervoor dat het kalk blijft kleven. Op deze manier wordt het kalk uit het water gehaald: het harde water is nu zacht geworden. Het apparaat zorgt er zelf voor dat na verloop van tijd de balletjes worden gereinigd. Dit proces wordt regenereren genoemd. U kunt kalkaanslag perfect tegengaan met een waterontharder.

Zacht water door het ontkalken van uw waterleiding

Als u uw waterleidingen laat ontkalken in Den Haag dan krijgt u zacht water in plaats van hard water. ‘Hard water’ is het water dat uit de kraan komt en bevat standaard kalk, wat voor kalkaanslag zorgt. ‘Zacht water’ is het water dat kalkvrij is gemaakt door een waterontharder.
Als u uw waterleiding laat ontkalken dan krijgt u daar heerlijk drinkwater voor terug. U hoeft nooit meer flesjes drinkwater te kopen in de supermarkt, omdat u heerlijk drinkwater uit uw eigen kraan krijgt. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu. De plastic flesjes ruilt u in voor een duurzame dopper die u altijd kunt vullen vanuit huis.

home-water-station

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Kalkvrij water

Als u een waterontharder aanschaft in Den Haag zult u veel verschillende voordelen ontdekken. Kalkaanslag is bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd door het kalkvrije water. Ook is het water beter voor uw huid en uw haar. De smaak van kalkvrij water is heerlijk: het is alsof u puur bronwater drinkt. Zoekt u een waterontkalker in Den Haag? Lees verder voor meer voordelen van een waterontharder in uw huis of in uw bedrijf.

De grote voordelen van een waterontkalker

Schaf nu een waterontharder aan in Den Haag en ervaar veel verschillende voordelen:

 • De smaak van kalkvrij water is heerlijk
 • Kalkvrij water is energiebesparend
 • Het apparaat werkt zonder stroom
 • Schoonmaakwerk door kalkaanslag is verleden tijd
 • Uw apparaten gaan langer mee, doordat ze niet worden beschadigd door kalkaanslag
 • Kalkvrij water voorkomt verstoppingen van waterleidingen
 • Water zonder kalk is beter voor uw huid en uw haar
waterontharder

Exclusief dealer in Home Water Station

Home water stations zijn een soort waterontkalkers die uw water voorzien van het beste Genius Water. Dit is een hoog aangeprezen soort kalkvrij water en is absoluut van goede kwaliteit. Een Home Water Station zorgt, net als een standaard waterontharder, voor het ontkalken van uw waterleiding aan de hand van een filtratieproces. Door het proces worden de kalkdeeltjes uit het water gehaald en omgezet in Genius Water. Het lekkerste drinkwater uit uw eigen kraan verkrijgt u door een Home Water Station. Niet alleen kunt u deze bij ons kopen, maar wij zijn ook een verkooppunt en u kunt dus zelf ook Home Water Stations verkopen door ze bij ons aan te schaffen.

Installatie van Home Water Station in Den Haag

Als u dealer wilt worden in Home Water Stations instrueren wij u hoe u zelf een waterontharder kunt installeren bij uw klant. In de meeste gevallen wordt het apparaat geïnstalleerd in de kruipruimte of meterkast, in de buurt van de watermeter. Er wordt altijd wel een geschikte manier gevonden om een waterontharder in Den Haag te installeren. Koopt u een Home Water Station of waterontharder bij VB Waterontharders? De installatie is altijd inbegrepen bij de prijs. Over de installatie hoeft u zich nooit zorgen te maken. Dit doen wij voor u in Den Haag!

Waarom aanschaf bij VB Waterontharders?

Als u een Waterontharder of Home Water Station wilt laten installeren in Den Haag, bent u op de goede plek bij ons! Om de volgende redenen zult u tevreden zijn met uw aankoop bij VB Waterontharders:

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Neem contact met ons op

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder of over de installatie van een waterontharder in Den Haag. Wij geven u advies over alle gebieden van een waterontharder! U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.