Over ons

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

VB Waterontharders & VB Works

VB Waterontharding is een dochteronderneming van VB Works gerund door Niels Van Baalen, die al Sinds 1996 in het vak zit en vanaf 2004 zelfstandige is in de installatiebranche. Sinds 2018 onder de naam VB Works. In 2005 is hij begonnen met het verkopen van waterontharders en sindsdien neemt het enthousiasme, ook onder zijn klanten, alleen maar toe.

Specialist in waterontharding

De grote vraag naar waterontharders motiveerde Niels, en zijn partner Annet Hanemaayer, ook om hier een aparte onderneming voor op te zetten. Inmiddels zijn de twee specialisten op het gebied van waterontharders, home-water-stations en alles wat met waterontharding te maken heeft.

waterontharders

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Zakelijk & Particulier

Op de grote vraag naar waterontharders of waterontharding heeft Niels altijd een passend antwoord. Voor advies, verkoop en montage van ontharders kun je bij VB Waterontharders terecht.

Ook zakelijke klanten kunnen bij VB Waterontharders hun ontharders inkopen, omdat VB Waterontharders dealer is van Water Genius.
De vele voordelen van een waterontharder, maakt dat Niels zo enthousiast is:

  • Geen kalkaanslag meer.
  • Minder schoonmaken en apparaten gaan langer mee.
  • Minder wasmiddel nodig, dus ook beter voor het milieu.
  • Forse besparing op je energie.
vb-waterontharders

15 jaar de specialist

Als waterontharderspecialist is VB Waterontharders al 15 jaar uw installateur van de beste waterontharders. Met de ervaring en vindingrijkheid van VB Waterontharders, stellen we klanten tevreden. Voor het leveren en monteren van waterdruk-gestuurde ontharders, is VB Waterontharders uw specialist.
Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat de beste waterontharder in uw situatie is en hoe wij u als waterontharderspecialist van dienst kunnen zijn? Vraag om meer informatie via een vrijblijvende offerte. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een offerte bij ons aanvragen. Uiteraard geven we u graag het nodige advies bij uw keuze.