Waterontharder Maassluis

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Koop een waterontharder voor kalkvrij water in Maassluis

Wilt u een waterontharder kopen in Maassluis? VB Waterontharders levert verscheidene waterontharders die kalk uit leidingwater halen. Of u nu een waterontharder zoekt voor in uw bedrijf of bij u thuis: wij hebben voor iedere situatie een geschikte waterontkalker. Het heeft ontzettend veel voordelen om uw leidingwater te laten ontkalken. Als u een waterontharder bestelt, zit de installatie er gratis bij in. Voorzie uw huis of uw bedrijf in Maassluis van een waterontharder en ervaar de vele voordelen!

De werking van een waterontkalker

Een waterontharder maakt leidingwater kalkvrij. In de waterontharder vindt een proces plaats waardoor het kalk uit het water wordt gehaald. Het water wordt kalkvrij gemaakt, doordat de cilinders in de waterontharder zich vullen met calcium en magnesium deeltjes die zorgen voor de aanmaak van kalk. Als een cilinder verzadigd is met de deeltjes, dan wordt deze schoongespoeld. Dit proces wordt regenereren genoemd. Wilt u een waterontharder plaatsen in Maassluis? VB Waterontharders helpt u!

Van hard water naar zacht water

Als u een waterontharder gaat kopen in Maassluis zult u daar veel plezier van beleven. U heeft geen hinder meer van kalkaanslag in uw schone vaat of in uw waterkoker. Het water is ook beter voor uw huid of haar. Mensen met eczeem of andere huidaandoeningen kunnen herstel ervaren door middel van kalkvrij water. Daarnaast is het water heerlijk en smaakt het net zo goed als bronwater uit de supermarkt. Zoekt u een waterontharder in Maassluis? VB Waterontharders levert waterontharders inclusief gratis installatie.

Waterontharding

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Gratis waterontharder installatie in Maassluis

Een waterontharder van VB Waterontharders wordt geplaatst op een plek na de watermeter. Heel vaak is dit in de kruipruimte of meterkast, maar de waterontharder kan ook worden geplaatst in bijvoorbeeld uw garage. Er is altijd wel een geschikte plek te vinden. De waterontharder wordt geplaatst tussen de waterleiding in. Zonder waterontharder gaat het water uit de leiding direct naar de kraan, maar na de installatie van uw waterontharder in Maassluis zal uw water via de waterontharder richting de kraan gaan. In de waterontharder vindt er een proces plaats, wat ervoor zorgt dat het water kalkvrij wordt.

Voordelen van een waterontharder

Er zijn verschillende voordelen van een waterontharder in uw huis in Maassluis. U zult profijt hebben van de volgende voordelen van kalkvrij water:

  • Kalkvrij water zorgt voor betere doorstroming in uw leidingen
  • Kalkvrij water bespaart veel schoonmaakwerk en aanschaf van schoonmaakmiddelen
  • Kalkvrij water bespaart energie en dus ook energiekosten
  • Kalkvrij water smaakt erg lekker
  • Kalkvrij water is goed voor uw huid
waterontharder

Neem contact op met VB Waterontharders

U kunt bellen of appen als u een waterontharder wilt laten installeren of als u vragen heeft over een waterontharder in Maassluis. Neem telefonisch contact op via 0174517353 of mail naar info@vbwaterontharders.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier waar u meteen uw vraag kunt stellen.