Waterontharder Voorburg

 • Voorkom kalkaanslag
 • Bespaar energie en kosten
 • Exclusief dealer in home water stations
 • Ruim 15 jaar ervaring

Koop een waterontharder voor kalkvrij water in Voorburg

Wilt u een waterontharder kopen in Voorburg? VB Waterontharders levert verscheidene waterontharders die ervoor zorgen dat kalk uit het leidingwater wordt gehaald. Of u nu een waterontharder zoekt voor in uw bedrijf of bij u thuis: wij hebben voor iedere situatie een geschikte waterontharder. U leidingwater ontkalken brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Wij komen de waterontharder bij u leveren en monteren het product gratis. Voorzie uw huis of uw bedrijf in Voorburg van een waterontharder en ervaar op die manier de vele voordelen!

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat het leidingwater kalkvrij wordt gemaakt. Een filtratieproces zorgt ervoor dat het kalk uit het water wordt gehaald. De calcium deeltjes en de magnesium deeltjes, die zorgen voor de aanmaak van kalk, worden uit het water gehaald en komen terecht in een grote buis. Het water gaat vervolgens verder door de waterleiding en komt gereinigd van kalk uit de kraan. Wilt u een waterontharder plaatsen in Voorburg? VB Waterontharders helpt u!

Voordelen van een waterontharder

Er zijn verschillende voordelen van een waterontharder in uw huis in Voorburg. U zult de volgende voordelen zelf ontdekken als u een waterontharder in uw huis laat installeren:

 • Kalkvrij water zorgt voor betere doorstroming in uw leidingen
 • Kalkvrij water bespaart veel schoonmaakwerk en aanschaf van schoonmaakmiddelen
 • Kalkvrij water bespaart energie en dus ook energiekosten
 • Kalkvrij water smaakt erg lekker
 • Kalkvrij water is goed voor uw huid
waterontharder-werking

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Gratis waterontharder installatie in Voorburg

Een waterontharder van VB Waterontharders wordt geplaatst op een plek na de watermeter. Heel vaak is dit in de kruipruimte of meterkast, maar de waterontharder kan ook worden geplaatst in bijvoorbeeld uw garage. Er is altijd wel een geschikte plek te vinden. De waterontharder wordt geplaatst tussen de waterleidingen in. Zonder waterontharder gaat het water uit de leiding direct naar de kraan, maar na de installatie van uw waterontharder in Voorburg zal uw water via de waterontharder richting de kraan gaan. In de waterontharder vindt er een proces plaats, wat ervoor zorgt dat het water kalkvrij wordt.

Wat maakt VB Waterontharders geschikt?

Als u een Waterontharder wilt laten installeren in Voorburg, bent u bij ons aan het goede adres! U kunt rekenen op vakmanschap en goede service om de volgende redenen:

 • Ruime ervaring in verkoop en installatie van waterontharders
 • Exclusief dealer in Home Water Stations
 • Voor de installatie van uw waterontharder komen we bij u thuis of bij uw bedrijf
 • Professionele en vakkundige monteurs
 • Als u een Home Water Station koopt om door te verkopen leren wij u hoe u de waterontharder kunt installeren bij uw klant
waterontharder

Neem contact op met VB Waterontharders

U kunt bellen of appen als u vragen heeft over de installatie van een waterontharder of als u andere vragen heeft over een waterontharder in Voorburg. Neem telefonisch contact op via 0174517353 of mail naar info@vbwaterontharders.nl.