Waterontharder De Lier

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Waterontharder kopen voor kalkvrij water in De Lier

Bent u op zoek naar een waterontharder in De Lier? Bij VB Waterontharders leveren wij verschillende soorten waterontharders voor het ontkalken van uw water. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte waterontkalker voor u! Een waterontharder in uw bedrijf of bij u thuis heeft veel verschillende voordelen. De installatie ervan is simpel, omdat het een draadloos systeem is. Wacht niet langer en schaf een waterontharder aan in De Lier.

Werking waterontharder

De waterontharder maakt leidingwater kalkvrij. In de waterontharder vindt een proces plaats waardoor het kalk uit het water wordt gehaald. Dat gaat continu door. Het water wordt kalkvrij gemaakt, doordat de cilinders in de waterontharder zich vullen met calcium en magnesium deeltjes die zorgen voor de aanmaak van kalk. Als een cilinder verzadigd is met de deeltjes dan wordt deze schoongespoeld. Dit proces wordt regenereren genoemd. Wilt u een waterontharder plaatsen in Maassluis? VB Waterontharders helpt u!

Helder en zacht water zonder kalkaanslag

Van het kopen van een waterontharder in De Lier heeft u ongetwijfeld veel plezier. In de eerste plaats heeft u dan geen last meer van kalkaanslag. Dit is niet alleen beter voor uw apparaten, zoals een koffie-apparaat, de vaatwasser of de wasmachine. Het water is ook beter voor uw haar. Daarnaast levert dit helder water op dat smaakt als natuurlijk bronwater, alsof het direct uit de bron komt. Bent u op zoek naar een waterontharder in De Lier? Dan komen wij uw waterontharder graag bij u installeren.

home-water-station

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Installatie van een waterontkalker in De Lier

Als u een waterontharder in De Lier wilt laten plaatsen, komen wij de waterontharder bij u installeren. De waterontharder werkt zonder stroom en is om die reden energiezuinig. Dit zult u ook merken aan uw energierekening. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de installatie van het apparaat simpel is, omdat er geen stroomkabels aanwezig zijn. In veel gevallen wordt de waterontharder geplaatst in de kruipruimte of meterkast, maar er zijn meerdere plekken mogelijk. Het meest belangrijk is dat de waterontharder in de buurt staat van een waterleiding, want daar wordt het apparaat op aangesloten.

Voordelen van een waterontharder

Er zijn verschillende voordelen van een waterontharder in uw huis in De Lier. U zult profijt hebben van de volgende voordelen van kalkvrij water:

  • Kalkvrij water is duurzaam en goed voor het milieu
  • Kalkvrij water bespaart veel schoonmaakwerk en aanschaf van schoonmaakmiddelen
  • Kalkvrij water smaakt heerlijk
  • Kalkvrij water is beter voor uw huid
waterontharder

Neem contact met ons op

Bel of app ons als u een waterontharder wilt laten installeren of vragen heeft over een waterontharder in De Lier. Wij voorzien u graag van advies. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt ons mailen naar info@vbwaterontharders.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier waar u meteen uw vraag kunt stellen.