Kalkaanslag voorkomen of tegengaan

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Kalkaanslag voorkomen met een waterontharder

Wilt u kalkaanslag tegengaan? U kunt kalkaanslag voorkomen met de nieuwste waterontharders. De waterontharders zorgen ervoor dat het kalk uit het water wordt gehaald. U drinkt niet alleen heerlijk zuiver water, maar ook uw waterleiding, uw douche en uw waterkoker zijn vanaf nu altijd kalkvrij! Als u kalkaanslag wilt voorkomen, schaf dan een waterontharder aan!

Waterontharders filtreren het kalk uit het water

Als u kalkaanslag wilt voorkomen of wilt tegengaan, is een waterontharder een perfecte aankoop! Waterontharders zorgen ervoor dat het kalk met een filtratieproces uit het water wordt gehaald. Het harde water uit de waterleidingen gaat door een cilinder waar kunsthars bolletjes in zitten. Deze bolletjes zorgen ervoor dat het kalk blijft kleven. Op deze manier wordt het kalk uit het water gehaald: het harde water is nu zacht geworden. Het apparaat zorgt er zelf voor dat na verloop van tijd de balletjes worden gereinigd. Dit proces wordt regenereren genoemd. U kunt kalkaanslag dus voorkomen of tegengaan met een waterontharder.

home-water-station

Zacht drinkwater door het ontkalken van uw waterleiding

Als u uw waterleiding laat ontkalken dan krijgt u daar heerlijk zacht en helder drinkwater voor terug. U hoeft nooit meer flesjes drinkwater te kopen in de supermarkt, omdat u heerlijk drinkwater uit de kraan krijgt. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Reden genoeg dus om kalkaanslag in uw waterleiding tegen te gaan door de installatie van een waterontharder.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van waterontharders?

Waterontharders zijn een goede manier voor het voorkomen of tegengaan van kalkaanslag. Er zijn echter nog veel meer voordelen van een waterontharder. Denk aan de volgende voordelen:

  • Het is goed voor het milieu, omdat een waterontkalker zonder elektriciteit werkt
  • Water zonder kalk is beter voor uw huid, omdat het zachter is dan water met kalk
  • Een waterontharder bespaart energie, omdat warmte apparaten minder tijd nodig hebben om warm te worden
waterontharder

Advies over kalkaanslag voorkomen

VB waterontharders bestaat sinds 2005 en heeft veel ervaring met de verkoop en montage van waterontharders. Het voorkomen van kalkaanslag met een waterontharder is zeer aan te raden. Wij voorzien u graag van advies over het tegengaan van kalkaanslag. U kunt telefonisch contact opnemen via 0174517353 of u kunt mailen naar info@vbwaterontharders.nl.