Waterontharderinstallateur in Zuid-Holland

  • Voorkom kalkaanslag
  • Bespaar energie en kosten
  • Exclusief dealer in home water stations
  • Ruim 15 jaar ervaring

Wij zijn uw waterontharder installateur in Zuid-Holland

Wilt u een waterontharder aanschaffen en bent u op zoek naar een installateur in de provincie Zuid-Holland die u verzekert van een vakkundige installatie? Bij VB Waterontharders in De Lier vindt u de meest innovatieve wateronthardingssystemen én profiteert u van alle kennis en kunde op dit gebied. Bij ons bedrijf in Zuid-Holland beschikken we over meer dan zestien jaar ervaring in de installatie van deze systemen, waardoor u altijd rekent op de meest deskundige installateur van uw waterontharder. Omdat wij ons focussen op de ontharders van WaterGenius, hebben wij met name hierover veel kennis opgebouwd. Bent u benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Werking van een waterontharder

De waterontharder maakt leidingwater vrij van kalk. Een proces in de waterontharder zorgt ervoor dat het kalk uit het water wordt gehaald. Het proces in de waterontharder gaat continu door. Het water wordt kalkvrij gemaakt, doordat de cilinders in de waterontharder zich vullen met calcium en magnesium deeltjes die zorgen voor de aanmaak van kalk. Als een cilinder verzadigd is met de deeltjes dan wordt deze schoongespoeld. Dit proces wordt regenereren genoemd.

waterontharder

Profiteer van de beste waterontharder inclusief de service van onze installateur in Zuid-Holland

Als installateur van uw waterontharder uit Zuid-Holland, geven we u graag meer informatie over het gebruik van uw waterontharder. Daarom bieden wij meer dan alleen de beste systemen en een vakkundige installatie; wij zorgen ervoor dat u van uw waterontharder optimaal gebruikmaakt. Een waterverzachter van WaterGenius is een compleet systeem dat niet alleen water verzacht en ontkalkt, maar ook alle vuil-, chloor- en metaaldeeltjes uit het leidingwater filtert. Door de installatie van een WaterGenius waterontharder op uw waterleiding – het liefst direct na de watermeter in bijvoorbeeld de meterkast – profiteert u altijd en overal van zacht en zuiver water. Dit is gezond voor de huid, het geeft uw water een betere smaak en het houdt uw appratuur kalkvrij. Onze installateur in Zuid-Holland sluit uw waterontharder naadloos aan en biedt eventueel een oplossing wanneer een installatie na uw watermeter niet mogelijk is.

Exclusief dealer in Home Water Stations

Een Home Water Station is niet zomaar een waterontharder: het is een waterontharder die ervoor zorgt dat er Genius Water uit uw kraan zal komen. Dit is heerlijk zacht en zuiver drinkwater. Geniet elke dag van schoon, gezond en zuiver water met onze Home Water Stations. Neem contact op en wij komen uw Home Water Stations installeren bij u in huis of in uw bedrijf!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang meer informatie

Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij VB Waterontharders in De Lier, Zuid-Holland, voor een waterontharder van WaterGenius en een eventuele installatie hiervan. Zo voorzien wij ook graag loodgietersbedrijven van de beste waterontharder voor hun klanten. Vraag om advies over de beste waterontharder voor u en de prijs inclusief de service van onze installateur. Dit kunt u doen via een offerte-aanvraag. Voor vragen kunt u ook bellen naar 0174 517 353.